Maria Zonneveld

Gefreubel en geleuter

Logé

| 2 reacties

Welkom in Den Helder

Vandaag is onze logé aangekomen. Twan blijft bij ons logeren.
Nadat mama en oma naar huis zijn gegaan hebben we even rustig aangedaan. Opa Piet in bed, Twan op de bank en ik in mijn luie stoel. Opa Piet werd al snel wakker, dus maar even een bakkie gedaan en daarna zijn Twan en opa Piet Binkie gaan uitlaten. Even op en neer naar het zwembad. Kon Twan vast even kijken.
Daarna samen aardappelen schillen en de bloemkool schoon maken, samen met braadworst is dat Twan zijn lievelings eten. Dus dat eten we vandaag.

Terwijl de aardappelen geschild zijn, de bloemkool schoongemaakt is er nog even tijd om je met de autokast bezig te houden. Soms hield ik mijn hart even vast, want dan kletterde er weer wat naar beneden. gelukkig niets kapot.

De auto’s staan op hun plek en zijn lievelingskostje is gekookt. Aan tafel was het heel gezellig en lekker gegeten. Terwijl wij gingen afwassen mocht hij een half uur op opa Piet zijn ipad om het spelletje te doen.

Hup Binkie uitlaten en nog even een fruithapje. Toen was het tijd om naar bed te gaan. Eerst nog even douchen en zijn nieuwe pyjama aan. Opa Piet ging nog even voorlezen. Daarna oogjes dicht en snaveltjes toe. Welterusten.

Hup Binkie uitlaten en nog even een fruithapje. Toen was het tijd om naar bed te gaan. Eerst nog even douchen en zijn nieuwe pyjama aan. Opa Piet ging nog even voorlezen. Daarna oogjes dicht en snaveltjes toe. Welterusten.

2 reacties

  1. Wat fijn dat hij het zo naar zijn zin heeft.
    Veel plezier Twan mmet opa Piet, Maria en Binky.
    Dikke knuffel van opa Andre en oma Wilma.😘😘😘

    Groetjes.

  2. Oh maar dat ziet er gezellig uit. Dat zal vast een heel gezellige vakantie worden samen met Twan. Genieten jullie er maar lekker van. Groetjes Ton en Jennie .

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.