Maria Zonneveld

Gefreubel en geleuter

Dag 2

| 3 reacties

Vannacht goed geslapen. Twan was precies op tijd wakker voor Paw Patrol. Opa Piet was al weg naar het zwembad. Nadat Paw Patrol was afgelopen kwam opa al weer terug. Na een kopje thee tafel dekken voor het ontbijt. Broodje gegeten, tanden poetsen aankleden en daarna Binkie uitlaten.

Het ochtendritueel was een feit. Dit werkt goed. Kijken hoe het morgen gaat.

Nu zouden ze op de brommer naar de boten gaan, maar ik had de brommer nodig, dus lego was een goed alternatief. Maaarrrr toen ik terug kwam van de dokter was er een grote stofwolk in de straat en het duo was verdwenen. Op naar de boten.

Na een tijdje stonden ze weer voor de deur. Twan was helemaal opgewonden. Opa Piet was aangehouden door een motoragent. Twan zat voor op de brommer en oom agent heeft opa Piet uitgelegd dat dit niet de bedoeling was. Hij kwam er af met een waarschuwing.

Ze hadden wel lekkere croissants meegebracht, gevuld met slagroom een aardbeien. De tafel maar gauw gedekt en lekker zitten eten. Daarna brak de middagrust weer aan. Opa Piet verdween weer naar zijn bed en Twan op de bank. Ipad er bij en de troosthond. Zelf ben ik maar aan het freubelen gegaan met deze blog. De slideshows met foto’s willen niet erg lukken, maar ze komen wel hoor.

Ondertussen via FaceTime nog even bijgebebt met vriendinnen en voor ik er erg in had was de middagrust weer voorbij. Iedereen was weer zen.

Koppie thee en Binkie moest weer uitgelaten worden. Daarna werd er weer een deel van de autokast onder handen genomen, want die moest nodig schoon gemaakt worden. Onze vloer is dus nog steeds een grote garage.

Tijdens het kuisen werd er nog even over het menu gepraat. Dat zouden pannenkoeken worden. Opa Piet had op de camping eens hele bijzondere gemaakt dus hoorde ik opa Piet zeggen: “hebben we alles in huis?” En vanaf de vloer hoorde ik iets van ijs, slagroom, ananas. Helaas dat stond niet in de kast. Met een vliegende vaart naar de winkel, want die waren toch wel erg lekken.

In de keuken was het een drukte van belang. Het beslag moest klaar gemaakt worden, ananas gesneden, rozijnen geweld, alles gemixt en daarna de pannen op de kookplaat.

Ondertussen werd Binkie ook niets vergeten en zijn eten werd ook klaargemaakt. Daarna aan tafel.

Tijdens het eten werd de dag nog even doorgenomen, maar ook uitgekeken naar de dag van morgen. Dan gaat Twan zijn eerste cadeautje afleveren. Na het eten wij weer aan de afwas en Twan zijn half uurtje fortnite. Nog een bakkie gezet en daarna ben ik het bed ingedoken. Ik heb een aandoening en als ik een aanval heb ga ik in het gunstigste geval in bed liggen en slapen en anders loop ik de maraton op de vierkante meter. Twan heb ik wel nog naar bed horen komen, maar niet echt bewust. Inmiddels is het voor mij ook weer tijd om te gaan slapen.

3 reacties

 1. Het klinkt nu al als een geweldige logeerpartij, waar iedereen van geniet!
  Wat een bofferd, die Twan, lekkere pannenkoeken.
  En een spannend avontuur met de politie, gelukkig dat ze een oogje toeknepen.
  Geniet nog samen!

 2. Jaaa! De foto’s erbij!
  Wat een genieten…. dat is super!
  Hier missen we ons zonnetje toch wel, maar dit is natuurlijk uniek…. op vakantie in Den Helder…. en zoveel te beleven.
  Wat fijn dat het zo meevalt en geniet er maar van.
  Vanavond ook broer en zus op vakantie naar opa en oma, dus allemaal toffe dagen in het verschiet.
  Dikke knuffels en kussen van ons! En een lik van Yum Yum!!
  Xxxx

 3. Hoi Twan

  Fijn dat het bevalt en wij mee kunnen lezen
  Ben heel trots op jou

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.