Maria Zonneveld

Gefreubel en geleuter

Dag 4

| 1 reactie

Gelukkig wilde Twan vanmorgen weer naar Paw Patrol kijken. Je zou er toch de schrik van krijgen.

Als je dacht dat er geen variatie in ontbijt zit, dan heb je het mis. Vanmorgen hadden we gekleurde eieren. Het is tenslotte binnenkort Pasen dus opa Piet had daar al op ingespeeld
Tijdens het ontbijt werd het menu van de dag besproken. Ik weet dat opa Piet gisteren pizza zei, maar vanmorgen kwam Twan met de medeling dat hij frites wilde met fricandel. Kan ik me wel voorstellen, is hij van thuis gewent. Woensdag patat dag. Voor de lunch bedacht hij broodje gezond. Zoals het bijna een traditie wordt moesten er boodschappen gedaan worden. Volgens opa Piet te veel om te onthouden, dus Twan moest maar een lijstje maken. Ik vroeg alleen maar of hij vandaag boodschappen wilde doen.

Na het ontbijt aankleden, Binkie uitlaten en hup de auto in om boodschappen te doen. Ondertussen kon ik me gaan aankleden en te gaan kuisen. Twan bracht een plantje voor me mee. Erg lief.

De morgen hebben we verder doorgebracht met lekker lui op de bank met de ipad op schoot. Even helemaal niets. Ik had een afspraak met de pedicure en toen ik daarvan terug kwam stond er een heerlijk broodje gezond op mij te wachten. Dat hadden de mannen heerlijk gemaakt.

Opa Piet ging op de bank zijn middagrust houden, Twan zat weer op zijn eigen plekje. Het viel mij op hoe stil het was.

Zelf ben ik even op controle geweest voor mijn benen. Alles goed.

We zaten weer lekker met de ipad op schoot en ik was begonen met dit verslag toen Piet zijn broer binnen kwam. Vorige week hadden we een uitnodiging gemaakt en diegene voor wie het was had nog wat aanvullingen.

Voor je het weet is het dan weer tijd voor het avondeten. Krulfrites, en fricandel in een jasje. Volgens mij viel het Twan een beetje tegen, want hij had moeite met zijn bord leegeten. MMaaaarrrr volgens mij was zijn bui ook niet helemaal jofel.

Na het eten weer een halfuurtje fortnite op de ipad en daarna douchen. Hij wilde graag voetbal kijken. Ajax tegen Juventus. Hij klaagde dat hij het koud had, dus opa Piet is met hem in ons bed gaan liggen. Toch weer een goed einde van deze dag.

Eén reactie

  1. Wat lief dat de mannen de lunch verzorgd hadden!
    En boffen, dat er zo flexibel met de eetwensen wordt omgegaan, wie zou dat nu niet willen, elke dag kiezen? 🙂
    Fijne avond!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.