Maria Zonneveld

Gefreubel en geleuter

Dag 5

| 3 reacties

Vanmorgen als vanouds, Paw Patrol en daarna bakkie doen als opa Piet terug komt van het zwemmen. Er was een verschil, ik moets naar het ziekenhuis voor bloedprikken. Toen ik terugkwam was de tafel gedekt voor het ontbijt en Twan was al gewassen en aangekleed, want het zou een spannende dag worden. Vandaag gaat Twan trakteren op koffie met gebak. Om de rust er in te krijgen heb ik de wekker gezet wanneer we gaan en dat heeft gewerkt. Opa Piet heeft net even een tussentuk gedaan en Twan zit op zijn plekkie YouTube filmpjes te kijken. Nog een kwartier en dan gaat de wekker af. Truc gelukt.

Ik hoef niets uit te leggen als jullie de foto’s gezien hebben.

De koffie met gebak was lekker. Het uitzicht op de Waddenzee was ook niet verkeerd. Al met al een fijne morgen. Thuis nog even een spelletje Yatzee en daarna weer middagrust.

Na de middagrust gaan Twan en opa Piet Binkie weer uitlaten. Nou ja, uitlaten. Het wordt een pittige wandeling door het centrum en langs het oude werf terrein. Er zijn in het centrum een aantal beelden gezet en die zijn allemaal bekeken. Bij de oude werf liggen wat schepen die ook bewonderd moeten worden. Na een wandeling van anderhalf uur zijn ze weer thuis.. Even uitblazen en dan gaan de pizza’s de oven in. Na het eten nog een half uurtje fortnite en dan nog even tv kijken en dan het ritueel van voor het naar bed gaan. Slaap lekker.

3 reacties

 1. Nou die Twan wordt me toch verwend !
  Hij houdt het goedbuitbbij jullie !!!
  Wanneer komen jullie weer naar de camping?
  Knuffel voor Twan en groetjes.
  Oma Wilma.

 2. Nou, Binkie zal ook wel blij zijn dat Twan er is, komt hij weer eens op andere plekjes.
  Wat een mooi stadje is IJmuiden, toch ook eens gaan kijken als we in de buurt zijn.
  En wat lief dat hij trakteerde, en dan ook nog op zo’n mooie plek, heerlijk!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.