Maria Zonneveld

Gefreubel en geleuter

Dag 6

| 1 reactie

Goedemorgen. Vanmorgen gaan we schoonmaken. Maar eerst het ontbijt maar eens. Opa Piet en Twan hadden gistermorgen de tafel gedekt toen ik bloedprikken was. Ja en dan krijg je dat hij vond dat hij dat vanmorgen vroeg dat ook mocht. Het kan geen kwaad, maar morgen zit ik waarschijnlijk om 6 uur aan het ontbijt.

Na het ontbijt Binkie uitlaten en daarna schoonmaken, want ja, soms is dat gewoon nodig. Gelijk maar de was gedraaid, dan kunnen we er weer even tegen. Na het schoonmaken boodschappen doen, want er moet ook gegeten worden.

Ze stonden op het punt om de deur uit te gaan toen Twan aan gaf dat hij met zijn mama wilde facetimen. Gisteravond waren er een paar traantjes want hij miste mama. Het is ook een heel avontuur om zo lang en zo ver van huis te zijn. Mama en Twan hadden een fijn gesprek en Twan ging blij mee boodschappen doen.

Herkent u dit bord nog? Ik wel. Er was nog wat pizza over van de vorige dag, dus Twan heeft dat tijdens de lunch maar opgegeten. Opa Piet en ik hadden tosti. Daarna was het weer middagrust. Zelfs Twan ging even languit op de bank om even een tussentuk te doen. Zelf was ik bezig met deze blog, dus het was weer erg rustig in huis.

Bij het ontwaken van beide heren leek het wel of alles tegelijk gebeurde. Ome Kees belde dat hij langs kwam en een mevrouw van onze vereniging kwam langs, dus van serene stilte buitelde we een kermis van geluid in. Mensen praten en hondengeblaf. De droger draaide om het compleet te maken. Gezellig was het wel.

Terwijl ik met Irene aan het werk was gingen opa Piet en Twan Binkie uitlaten en waar kwamen ze terecht? Bij de bollen, bij de vrolijke bollen. Hieronder staan de lente brengers en Twan er tussen.

Bij het avondeten hadden we spinazie stampot met braadworst. Dat vind ik erg lekker met mayo. Dus lekker gegeten. De vraag kwam al snel of Twan de voice mocht kijken. Je begrijpt wel wat er op tv is en wie er met chips op de bank ligt. Zo meteen weer lekker slapen. Morgen weer een nieuwe dag.

Eén reactie

  1. Oh jullie zijn bij de bloembollen geweest! Zo mooi daar!

    Lekker gewandeld en aan zee….
    zalig!!!
    Geniet nog maar goed!

    Xxxx mama

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.