Maria Zonneveld

Gefreubel en geleuter

Dag 7

| Geen reacties

Het gaat hard. Dag 7 is alweer aangebroken. Opa Piet was vanmorgen niet zwemmen, dus nam Twan zijn kans waar om bij hem in bed te kruipen toen hij wakker was. We hebben alleen een jaloers hondje en die leeg even horen dat dit toch niet echt gewenst was. Een korte woef en dat was eigenlijk al zijn verweer. Hij kroop tegen mij aan en het was al goed. Echter dat was Twan zijn bedoeling niet. Die liep om het bed heen naar mijn kantje en wilde er ook bij, maar jongens dat past toch niet. Dus over mij heen hangend probeerde hij Binkie te aaien die dat eigenlijk niet wilde. Jullie begrijpen het al, geen uitslapen vandaag. Net als de hele week om 6 uur op.

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Gisteravond had Twan chips gehad bij de Voice en daar was nog wat van over. Vanmorgen werd dat even soldaat gemaakt, maar er lag nog het nodige op de bank. En nu komt het: hij haalde stofzuiger en ruimde het uit zijn eigen keurig op. Geloof je het niet? Kijk maar op de foto.

Na het ontbijt Binkie uitlaten en op de snorfiets naar de markt. Er moet tenslotte boodschappen gedaan worden en deze keer naar de visboer om vis voor Meilom te halen, want daar gaan we straks op de koffie.
Toen Twan terug kwam had hij weer een spannend verhaal. Er was een puppie aan het spelen die kwam op hem af en sprong tegen hem op en tegen zijn, je kunt het best raden, tegen zijn paaseitjes. Gelukkig deed het maar een beetje pijn.

Zoals gezegd gingen we op de koffie bij Meilom en Rudy. Dat doen opa Piet en Maria iedere zaterdag als ze thuis zijn, dus ook vandaag. Uiteraard namen we ook een gebakken visje mee voor Meilom, nou ja, voor Meilom, Twan en Binkie waren zeker fan van hem, want ze lustte allebei ook wel wat. Dus dat maaltje was zo op.
Rudy had nog een lekker gebakje en een flesje drinken, dus onze Twan zijn dag kon niet meer stuk. Alhoewel…..

Thuis hadden we nog een lekker wit bolletje met aarbeiden, daar gingen er twee van naar binnen, met een beker aardbeien melk en we waren klaar voor de middagrust.

Na het rusten een bakkie thee en de boodschappen voor de spaghetti werden gedaan en daarna Binkie uitlaten. Ze kwamen weer terug met leuke foto’s
Terwijl ik er mee aan de gang ging voor dit blog werd er een spelletje “mens erger je niet” gedaan. Lekker een bordspelletje op tafel.

In de keuken riepen de ingrediënten voor de spaghetti. Een eigen gemaakte saus anders zit je met de worteltjes die in de kant en klare saus zit. Ook Twan moest aan de bak. De komkommer schillen.
Al dagen wordt er tijdens de maaltijd gesproken over een restaurant dat ze samen gaan beginnen en of wat we op dat moment eten dan geserveerd kan worden. We hebben al een gevarieerd menu. Toch moeten we wachten tot Twan klaar is met zijn studie, minstens tot zijn 18de jaar. Ik weet niet of opa Piet er dan nog trek in heeft.

Na het eten Fortnite en daarna even uitbuiken. Dan is er plaats voor het toetje tijdens de grappige filmpjes.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.