Maria Zonneveld

Gefreubel en geleuter

Dag 9

| Geen reacties

Dan breekt er ineens een dag aan dat je denkt he dit is een echte maandag. Het begint allemaal alsof er geen vuiltje aan de lucht is. Opa Piet is gaan zwemmen en Twan ligt nog op een oor. Gisteravond om 8.00 uur naar bed en eigenlijk direct in slaap gevallen. Vanmorgen werd hij op 06.45 uur wakker. Vol trots dat hij bijna 11 had geslapen. Zoals gewoonlijk honger en ik had nog wat ananas van de vorige avond. Deze “crisis” was bezworen.

Bij het ontbijt een gezellig bakje yoghurt dat ging er ook prima in. Daarna wassen en aankleden en met Binkie naar buiten. Uiteraard nog wat boodschappen doen en daarna een rondje rijden op de snorfiets en Den Helder onveilig maken.

Nu hebben we Bertus de zeehond in de haven rondzwemmen, maar als je hem nodig hebt zie je hem niet, dan gaan we maar naar het beeld van een zeehond. Even nog langs een paar bootjes en dan weer naar huis, want opa Piet moest voor controle naar de tandarts. Gelukkig niets aan de hand

We gingen een broodje eten en daarna middagrust. Ria kwam nog even langs om te vragen wat Twan voor vlaai lustte en we besloten om daar koffie te gaan drinken. Ik had nog even een klusje bij Kees, wat helaas niet gelukt is.

Ik kwam thuis toen stond het eten al bijna op tafel. Na het eten verraste opa Piet Twan met een extra half uurtje met zijn spelletje Fortnite en die was in zijn nopjes.

Eigenlijk niets aan de hand. Tot het tijd was om te douchen. Twan werd wat dwars en dat werkte even een beetje vervelend. Met als gevolg dat hij verdrietig in bed lag. Opa Piet zijn best gedaan om hem te troosten, maar dat ging niet lukken. Ook mijn poging liep eigenlijk op niets uit. Morgen mag hij met mama facetimen en dan gaan we vrolijk de laatste 2 dagen in.

Helaas niet veel foto’s vandaag. En als je dan terug kijkt op deze dag dan denk je echt. Bah het was maandag. Ik ga dan ook gauw slapen dan is het gauw dinsdag. Wel te rusten.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.