Maria Zonneveld

Gefreubel en geleuter

Dag 12

| 1 reactie

De reisdag was aangebroken. We waren allemaal op tijd wakker. Opa Piet ging nog even zwemmen en ik ging me wassen en aankleden, want ik moest op 9 uur bij de diabetes verpleegkundige (DV) zijn en voor die tijd wilde ik toch nog wat dingetjes doen, want Twan zijn reis naar huis was voor ons de rit naar de camping. Ligt maar 3 km uit elkaar.

Daarna was het een drukte van belang. De laatje spullen inpakken, afwassen, koelkast schoon en daarna had opa Piet een behoorlijk klusje, want alles moet nog in de auto. Maar na wat puzzelen is het toch gelukt. Het was tijd om Binkie uit te gaan laten. Ik heb nog even de stofzuiger zijn werk laten doen en daarna naar de DV.

Toen ik terug kwam was het vuilstorten, want ja de ophaaldienst komt niet op afroep en laten staan is geen optie. Instappen en wegwezen. Twan achterin met zijn telefoon met spelletjes en die koptelefoon op. We waren Alkmaar door toen ben ik in slaap gevallen en bij “De Lucht” wakker geworden. Dan gaat de reis snel kun je van mij aannemen.

Daar hebben we plaspauze gehouden en we gingen picknicken . Opa Piet een hamburger en Twan en ik kipnuggets. Het broodje van opa Piet zag er niet appetijtelijk uit, was waarschijnlijk klem komen te zitten. Wat drinken er bij.

Daarna de laatste loodjes. Toen we de straat binnen reden riep Twan ineens: we zijn er al en ik heb niet eens gezeurd. De kanjer had helemaal gelijk. Nog even een foto dat hij echt in zijn dorp was en toen naar het welkom thuis. Dat was warm. Zijn broer deed de deur open en een innige omhelzing. Daarna op zoek naar de puppie en met die in zijn armen stoof hij naar zijn moeder voor een heeeeele stevige knuffel. Hij was thuis en het was goed.

We hebben fantastische 12 dagen met hem gehad. Allemaal hadden we onze bedenkingen of hij het vol zou houden, maar hij was er van overtuigend dat hij met ons mee terug zou rijden. En zo ging het. Ik ga geen loftrompet blazen over hoe het gegaan is, maar wij zijn er erg trots op dat hij ons heeft uitgezocht als opa Piet en Maria.
Dank je Twan dat je ons onvergetelijke dagen hebt bezorgd.

Eén reactie

 1. ❤️❤️❤️❤️ door alle drukte en perikelen nu pas bij kunnen lezen…
  Hartverwarmend, mooi en oprecht.
  Twan zoals we Twan kennen en petje af!
  Jullie superbedankt voor hem die 12 mooie dagen te bezorgen en te genieten!
  Hij vond het prachtig geloof me….
  Vol trots gaf hij ons de geschenkjes en de onderzetters vond ik gewoon geweldig! Iedereen heeft ze gezien en ze worden echt wel gebruikt 🙂

  Mooi!
  Nu op naar een tijd van bakkies koffie, De snoepjesboom, fietspartijtjes naar de camping en andere mooie momenten bij ons kort in de buurt en samen genieten!! 😘😘😘

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.